header

Vårkampanj på markiser – 3000 kronor i rabatt!

08.03.2020

Gör dig redo att möta solen med oss på Hudiksvalls Solskydd! Just nu får du 800–3000 kronor i rabatt på utvalda terass-, fönster- och screenmarkiser med motor! Erbjudandet gäller till och med den 31:a mars. Välkommen till oss på Håstaholmen eller ring 0650-10454 så berättar vi gärna mer!

Passa på att fixa sommarens solskydd redan nu!

16.04.2019

Hos oss på Hudiksvalls Solskydd hittar du ett stort utbud av terass- och fönstermarkiser, balkongskydd med mera. Vi erbjuder dessutom alltid gratis hembesök med mätning och konsultation samt förmånlig finansiering via Wasa Kredit. Välkommen att ringa oss på 0650-10454 eller besöka vår butik på Håstaholmen om du vill veta mer!

Markisväv-inspiration

31.05.2018

Hos oss hittar du massor av inspiration och prover på olika markistyger – till både nya markiser eller gamla som behöver fräschas upp. Varför inte bläddra i vår fina inspirationsbok från Sandatex? Är du osäker på färgval får du gärna låna hem ett par prover och fundera i lugn och ro. Varmt välkommen till vår butik på Håstaholmen!

Välkommen till vår butik på Håstaholmen!

24.05.2018

Varmt välkomna till vår butik på Håstaholmen som har öppet måndagar till torsdagar 12–16 samt fredagar 09–12!

Här hittar du massor av inspiration och prover på olika produkter. Vi har också reservdelar och tillbehör till försäljning. Titta in så kan vi tillsammans diskutera olika lösningar efter dina önskemål!

Utställningen på Håstaholmen
Utställningen på Håstaholmen
Utställningen på Håstaholmen
Utställningen på Håstaholmen
Utställningen på Håstaholmen
Utställningen på Håstaholmen
Utställningen på Håstaholmen
Utställningen på Håstaholmen

Behöver dina markiser nytt tyg?

05.12.2017

Börjar tyget på dina markiser bli trista och slitna? Eller är du kanske sugen på en annan färg? Hos oss kan du få hjälp med nytt tyg så att dina markiser enkelt och smidigt känns som nya igen. Välkommen till vår butik på Håstaholmen för att titta på våra fina tygprover från Sandatex! Eller varför inte låna hem några tyger så att du i lugn och ro kan fundera på vilken färg som passar bäst för just ditt hem?

Läs äldre nyheter