Header - Gardinskena

Färdigsydda gardiner

Färdigsydda gardiner

Enyrooms färdigsydda gardiner "Flow" – den perfekta lösningen som förenar elegans och funktionalitet.

Gardinen "Flow" är mycket mer än bara en gardin – det är den perfekta lösningen som förenar elegans och funktionalitet. Med Gardin Flow får du fullständig kontroll över ljusinsläpp, oavsett om det är dag eller natt.

Enyroom använder en sömnadstyp som kallas "Wave". Det innebär att alla gardiner sys med waveband, vilket skapar en böljande och elegant känsla – ett Flow som ger ditt hem en unik atmosfär.

I gardinsortimentet Flow erbjuder vi en sömlös kombination av design och funktionalitet. Enyroom Flow-gardiner är precis som våra övriga solskyddsprodukter, skräddarsydda och måttanpassade efter dina behov, för att garanterat passa perfekt in i ditt utrymme.

Färdigsydda gardiner och skenor från Enyroom

Gardinskenor

Gardinskenan "Easi" – ett säkert, diskret och funktionellt sätt att hänga gardiner i ditt hem.

För att kunna erbjuda kompletta gardinlösningar har Enyroom även ett ytterligare tillskott i produktsortimentet: Gardinskena Easi! Gardinskenorna finns i två varianter med olika tillval och alternativ för att kunna erbjuda gardinupphängningar för olika behov. Gardinskenan Easi ger dig friheten att skapa den perfekta stämningen när som helst.

Gardinskena från Enyroom

Vill du veta mer om våra färdigsydda gardiner och skenor?

Upp
oh hello you
Award-winning
creative agency.
Delivering high-quality projects for international clients. Ask us about digital, branding and storytelling.

GENERAL INQUIRIES
borgholm@qodeinteractive.com

SOCIAL MEDIA