Header - Plissé- och Duette®gardiner

Plissé- och Duettegardiner

Plissé- och Duette®gardiner

Ett av de bredaste utbuden på svenska marknaden av Plissé- och Duette®gardiner

Med ett 20-tal modeller – allt från frihängade till fönsternära Plissé- och Duette®gardiner – har Riviera ett av de bredaste utbuden på svenska marknaden.

Riviera Plissé- och Duette®gardiner tillverkas efter dina mått och placeras med fördel nära glaset i ditt fönster (med en maxbredd och maxhöjd på 300 centimeter). Du kan anpassa färg och mönster så att det skapar harmoni och stämmer överens med övrig inredning. Modern arkitektur innefattar även glaspartier i tak. Vi erbjuder därför plisségardiner för takfönster.

Duette®gardinen är till skillnad från Plisségardinen som har en enkel väv, en gardin med dubbel väv. Designen är den samma för båda systemen men den dubbla väven isolerar betydligt bättre mot både värme och kyla, och fungerar därför som ett utmärkt solskydd. Gardinen har även ljudabsorberande egenskaper vilket gör att den passar i många olika typer av miljöer.

Duette®väven låter dagsljuset silas behagligt genom väven. Med luftkanalerna mellan väven får man en av marknadens mest effektiva invändiga avskärmningsprodukter med en mängd olika manövreringsalternativ. Vävarna finns i utförande som släpper genom dagsljus eller är mörkläggande för sovrum. Många av modellerna tillverkas med barnsäkra lösningar för manövrering.

• Modeller utan lina för barnsäkra alternativ
• Mörkläggande för sovrummet
• Takgardin till uterummet med metalliserande väv
• Fäst en rammodell på altandörren
• Sneda gardiner för sneda fönster

Plissé- och Duette®gardiner
Plissé- och Duette®gardiner

Vill du veta mer om våra Plissé- och Duettegardiner?

Upp
oh hello you
Award-winning
creative agency.
Delivering high-quality projects for international clients. Ask us about digital, branding and storytelling.

GENERAL INQUIRIES
borgholm@qodeinteractive.com

SOCIAL MEDIA