Header - Fönstermarkiser

Fönstermarkiser

Fönstermarkis R200

En enkel fönstermarkis för mindre fönsterpartier på första eller andra plan.

Aluminiumkassetten skyddar väven mot väder och vind. Markisen regleras steglöst med hissband, vev eller motor med brytare eller önskat tillval som sol- och vindautomatik. Markisen monteras enkelt direkt på fönsterfodret, på vägg eller i nisch. Som tillval finns nischfästen som gör att markisen kan justeras 45–185 mm. Markisstativet finns som standard i fyra färger: vitt, grått, svart och antracit. Vi har en stor kollektion med enfärgade och randiga markisvävar.

Utvändiga solskydd - Fönstermarkis

Fönstermarkis R300

En kraftig fönstermarkis med pulverlackerad aluminiumkassett som skyddar markisväven mot väder och vind.

Markiskassetten och armarna finns som standard i fyra st RAL-färger vitt, grått, svart och antracit. Solskyddet passar alla typer av fönster, från burspråket i villan till hela kontorsfasader. På bredare fönsterpartier rekommenderar vi motorstyrning med sol- och vindautomatik. Flera markiser kan seriekopplas rakt eller i vinkel och styras med en motor alternativt med vevväxel.

Fönstermarkiser - R300

Fönstermarkis 350

En kraftig fönstermarkis med aluminiumkassett utan botten som skyddar markisväven mot väder och vind.

Passar alla typer av fönster, från villan till hela kontorsfasader. Flera markiser kan seriekopplas och styras med en motor alternativt vev. Lämplig på bredare fönsterpartier med motorstyrning. Motorn kan kompletteras med automatisk styrning, sol- och vindautomatik samt fjärrkontroll. Markisen monteras enkelt direkt på fönsterfodret, på vägg eller i nisch. Som tillval finns nischfästen som gör att markisen kan justeras 80–130 mm i djupled. Markisstativet finns som standard i fyra färger: vitt RAL 9010, grått RAL 9006, svart RAL 9005 och antracit RAL 7016. Vi har en stor kollektion med enfärgade och randiga markisvävar.

Fönstermarkiser - R350

Korgmarkis

En klassisk markis som skyddar fönstret mot sol, vind och vatten från sidan.

Korgmarkisen är en klassisk markis som kan fås i många olika modeller. Den täcker sol/vind/vatten från sidan och är därför en bra markis i utsatta lägen. Den är mer vindsäker än många fönstermarkiser. Solskyddet manövreras med motor, vev eller lina. Korgmarkisen är valet för dig som vill ha ett unik formspråk på dina markiser. Dess utformning fångar och formar ljuset samtidigt som det ger ditt hem en personlig karaktär.

Fönstermarkiser - Korgmarkis

Vill du veta mer om våra fönstermarkiser?

Upp
oh hello you
Award-winning
creative agency.
Delivering high-quality projects for international clients. Ask us about digital, branding and storytelling.

GENERAL INQUIRIES
borgholm@qodeinteractive.com

SOCIAL MEDIA