Header - Rullgardiner

Rullgardiner och effektgardiner

Rullgardiner

Rullgardiner med många möjligheter och ett stort urval av vackra färger och mönster

Rullgardiner har aldrig varit så populära som nu. Kanske beror det på alla de valmöjligheter som finns. De skapar inte bara en ombonad miljö i ditt hem utan har även en viktig funktion. Få bort bländningen och blänket i skärmen på kontoret, förbättra inneklimatet eller mörklägg ett konferensrum. Skapa färgstarka accenter till den övriga inredningen eller matcha den detalj du vill lyfta fram.

Textilerna finns från tunna transparenta, till fördunklande, men även med högreflekterande baksida för bättre värme och ljusreducering. Rullgardiner används som gardin, men skapar samtidigt rätt ljusbalans i ditt hem. Urvalet av färger och mönster är stort och ger många möjligheter till snygga och spännande inredningslösningar.

De är enkla att montera och finns i flera utföranden med olika styrningsalternativ.

Effektgardiner
Rullgardiner

Effektgardiner

Moderna rullgardiner med dubbla vävar där du kan anpassa ljusinsläpp och insynsskydd.

Effektgardinen är en modern typ av rullgardin med dubbla vävar där du kan anpassa ljusinsläpp och insynsskydd genom att ställa vävarna i rätt position för ditt önskemål. I kollektionen finns ett stort urval av vävar i olika täthet och färger.

Effektgardin kan beskrivas som en rullgardin med en persienns funktion, där väven rullas ut steglöst med kulkedja eller motor. Du kan ställa tyget i olika lägen – välj själv mellan helt insynsskydd eller ett lagom ljusinsläpp. Den stilrena designen passar i både små och stora fönster. Den ger en mycket fin brytning i äldre hus och passar ypperligt även i det moderna!

Gardinen finns i två olika utföranden, montagelist och semikassett både i small och medium. I small kan man få profilerna i vitt, grått och svart och i medium i vitt och grått.

Effektgardiner
Effektgardiner

Vill du veta mer om våra rullgardiner?

Upp
oh hello you
Award-winning
creative agency.
Delivering high-quality projects for international clients. Ask us about digital, branding and storytelling.

GENERAL INQUIRIES
borgholm@qodeinteractive.com

SOCIAL MEDIA