Header - Lamellgardiner

Lamellgardiner

Lamellgardiner

Lamellgardiner från Riviera ger ett luftigt och modernt intryck i ditt hem eller på ditt kontor.

Genom att vinkla lamellerna bestämmer du själv hur mycket du vill skärma av och därigenom få ljuset att falla behagligt in i rummet. Med lamellgardiner förbättrar du inte bara inomhusklimatet utan även akustiken.

Oavsett om du har ett snett eller rakt fönster så har vi ett brett sortiment av modeller och olika kulörer som gör att du enkelt kan ge ditt rum ett helt nytt och personligt uttryck. Flera av vävarna finns även som rullgardinsvävar, vilket gör det enkelt att matcha dina fönster.

Skenorna finns i vitt, svart och aluminium oavsett modell. Lamellerna som är 89 och 127 millimeter breda kan fås med den traditionella bottenkedjan som går från lamell till lamell, eller en mer stilren look med bottenvikter utan kedja.

Riviera tillverkar allt från raka standardmodeller till modeller för lutande fönster. Med en totalbredd på upp till 600 centimeter och en maxhöjd på 400 centimeter är valmöjligheterna många. Solskyddet levereras som standard med draglina (maxhöjd 300 centimeter) eller dragstav, men kan även motoriseras och då även förses med solautomatik vilket är optimalt för ett bättre inomhusklimat.

Lamellgardiner
Lamellgardiner Svart

Vill du veta mer om våra lamellgardiner?

Upp
oh hello you
Award-winning
creative agency.
Delivering high-quality projects for international clients. Ask us about digital, branding and storytelling.

GENERAL INQUIRIES
borgholm@qodeinteractive.com

SOCIAL MEDIA