Header - Sandatex Terassmarkis

Terassmarkiser

Terassmarkis R1500

En kompakt, stilren och prisvärd terassmarkis.

Terrassmarkis R1500 har en kompakt och stilren konstruktion. Markisen regleras med motor och fjärrkontroll eller manuellt med vev. Armkonstruktion med dubbla inkapslade vajrar i armleden samt dubbla fjädrar ger en stark vikarm med perfekt dukspänning. Takprofil av aluminium finns som tillbehör. Komplettera med vindstag så blir markisen stabilare mot vindbyar.

Terassmarkiser - R1500

Terassmarkis 1800

Den absolut poluläraste terassmarkisen från Riviera!

R1800 är en av de kraftigaste terassmarkiserna som finns på marknaden. Solskyddet har ett extra förstärkt fjäderpaket i armarna, vilket möjliggör ett utfall på 3,5 meter från väggen. Detta med fortsatt perfekt spänning på markisduken. R1800 går även att få med korsade armar, vilket ger ett långt utfall på en smalare markis. Med en maxbredd på 700 centimeter kan du enkelt skapa ett härligt extra rum på altanen. Behöver man täcka en större yta än de 24 kvadratmeter som markisen klarar, seriekopplar man enkelt med en ”rullgardin” mellan markiserna.

Markisen är tillverkad i strängpressad aluminium som är pulverlackerad för extra hållbarhet. Man putsar enkelt av profilerna med en fuktig trasa för att återfå den naturliga glansen.

Då markisen har litet byggmått är den lätt att montera i takutsprånget där den ligger skyddad från väder och vind.

Terassmarkiser - R1800
Terassmarkiser - R1800

Terrassmarkis R1800 Smartbox

Den starka kasetten med det mjuka utséendet.

R1800 Smartbox är en ny kompaktare version av kasettmarkis R1800 Kassett – nu med nättare och rundare design.

Markisen regleras steglöst med vev alternativt motor med brytare eller önskat tillval som sol- och vindautomatik och kan köras ut 3,5 meter från väggen. Armarna har ett kraftigt fjädersystem med fyra inkapslade vajrar för perfekt spänning av markisduken. Duk och armar är helt skyddade av kassetten, detta gör markisen mer väder- och vindtålig.

Terassmarkiser - R1800 Smartbox

Terrassmarkis R1800 Kassett

En kompakt kasettmarkis i snygg design.

R1800 kassettmarkis är en kompakt markis i snygg skandinavisk design. Solskyddet regleras steglöst med motor eller vev. Likt R1800 och R1800 Smartbox har R1800 Kassett fyra inkapslade vajrar i armleden och dubbla fjäderpaket i armprofilen. Markisen har en maxbredd på hela 700 centimeter och en armlängd på max 350 centimeter. Duken och armarna ligger helt skyddade i kassetten, vilket ger markisen en betydligt längre livslängd.

Terassmarkiser - R1800 Kassett

Terrassmarkis R2000

Rivieras kraftigaste markismodell som lämpar sig för större uteplatser och terrasser (upp till 27 kvm).

Riviera Terrassmarkis R2000 är en av de kraftigaste terrassmarkiserna som finns på marknaden. Den har ett extra förstärkt fjäderpaket som möjliggör ett 4,5 meters utfall från väggen med fortsatt perfekt spänning på markisduken. Markisen går att få med korsade armar, vilket ger ett långt utfall på en smalare markis.

– Vindstag
– Frontrullgardin, rullgardin som vevas ut från fronten som skydd för exempelvis lågt stående sol.
– Sunlift, justera enkelt lutningen på markisen med hjälp av en vev.
– Skyddstak, skyddar markisen från smuts och regn vid montering på till exempel en vägg

Terassmarkiser - R2000
Terassmarkiser - R2000

Terrassmarkis R2000 Plus

En terassmarkis med semitäckande kasset där markisduken ligger skyddad från väder och vind.

Terrassmarkis R2000 Plus är en mycket kraftig terrassmarkis med semikassett. Semikassett innebär att vävrullen är skyddad när markisen är infälld men vikarmarna ligger utanför kassetten. Eftersom vikarmarna ligger utanför kassetten får du en markis där du enkelt kan justera vinkeln som markisen ska ha just den dagen.

På R2000 Plus reglerar du lutningsvinkeln steglöst mellan 5 till 60 grader, och till skillnad mot enklare markiser gör du det på endast ett ställe. (Detta tillbehör går dock inte välja på 400 och 450 centimeter utfall.)

Flera fjäderpaket i armarna ger en markisväv som är optimalt spänd för att stå emot väder och vind när den är utrullad. Ju mer spänd väven är desto bättre står den emot.

Markisen går att extrautrusta med en nedrullningsbar rullgardin längst fram som gör att det skapas en rumskänsla och skyddar för lågt stående sol.

Terassmarkiser - R2000 Plus
Terassmarkiser - R2000 Plus

Vill du veta mer om våra terassmarkiser?

Upp
oh hello you
Award-winning
creative agency.
Delivering high-quality projects for international clients. Ask us about digital, branding and storytelling.

GENERAL INQUIRIES
borgholm@qodeinteractive.com

SOCIAL MEDIA